Gästbok

Välkomna att skriva i vår gästbok!

Antal inlägg: 3

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2014-03-14 19:06:24 - Anders Welin, E-postadressen är dold, www.batliv.bloggplatsen.se

provar Gästboken8-)

2012-07-07 17:18:41 - Håkan och Monica, E-postadressen är dold

Hej,
Vi vill tacka för all hjälp och postitva människor vi stötte på i er förening i samband med att vi fick problem med vår båt i Askersund.

Det stöd vi kände var skönt i motgångens stund.

Monica och Håkan med Galeon 330 "Prinsen"

:)

2012-03-17 15:25:28 - Owe Rosell, E-postadressen är dold

Jag vill framföra en varm hälsning till alla "gamla" vänner i föreningarna. Jag kan sakna umgänget ibland. Jag bor nu i Katrinelund vid Hjälmaren och ser vatten alltid när jag är hemma. Båtplats har jag vid egen pir 20 meter från huset. Det kan inte bli bättre. Jag åker ut på sjön när andan faller på och gös och kräftor finns det gott om. Jag önskar att ni får en fin båtsommar. Ni får gärna hälsa på om ni har vägarna förbi. Från sjön blir det mot ett litet blått pirhus väster om Sjökrogen i Katrinelund. Ca 2 m djupt ända in till min brygga. Från land är det vänster i Katrinelund när man ser vattnet. Till höger ligger den populära Sjökrogen och vi bor till vänster ca 175 m från korsningen och huset heter Sjökanten och ligger på höger sida mot sjön. Segla lugnt!!

Owe Rosell